Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom bij van Breemen Automaterialen. Wij zijn een specialist met meer dan 90 jaar ervaring en hebben 2 vestigingen.

Kiest u voor van Breemen Automaterialen in Bergen op Zoom en Roosendaal, dan kiest u voor kwaliteit op het gebied van automaterialen, onderdelen, gereedschap, equipment, uitrusting, accessoires en audio/navigatie/telecom producten.

Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één leverancier, waardoor we per leverancier de sterke punten bieden. De kans is klein dat we een artikel niet kunnen aanbieden. Alle soorten onderdelen en producten omtrent automobiliteit zoals ruitenwissers, accu’s, velgen sets, overige onderdelen en zelfs diverse gereedschappen zijn bij ons te verkrijgen!

Van Breemen Automaterialen (Bergen op Zoom en Roosendaal) biedt u het volledige assortiment van Carpoint, tevens leveren wij auto-, fiets- en motoraccessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor Ski boxen en Fietsendragers, maar ook voor olieën, additieven en poetsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden merken aan zoals Thule, Brink, Meguiars, Turtle, MPM Oil, Kroon Oil, 5 in 1, Farecla, System, Autostyle, Kärcher en overige top merken!

Zoekt u dus een accessoire, onderdeel of een ander product voor uw auto? Advies? Twijfel niet en kom langs in een van onze winkels!